Túra Italy

Friss topikok

  • Nincsjogod: Most éppen Horvátországban Zágráb után vagyunk, már elhagytuk Karlovicét és egy számunkra kiejthet... (2014.08.26. 08:13) Isten hozott...

Címkék

Isten hozott...

2014.08.02. 18:40 Nincsjogod

keleti_1406997456.JPG_1008x756

Üdv mindenkinek!

 

Annak aki ismer és annak is aki nem, vagy nem teljesen...

Szóval elindulunk Kerékpárral és ki tudja meddig jutunk el, de az biztos, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy eljussunk Olaszországba.

Ezen az oldalon szeretném megmutatni, hogy az úton amatőr digitális fényképezőgéppel milyen képeket is lehet készíteni, vagy legalábbis én mire vagyok képes.

Szóval sikerült egész elfogadható áron találnom egy Nikon Coolpix L320-as gépet 31.000.- ft-ért.

Csak 100 %-ig amatőr gépet fogok használni és remélem sikerül megmutatni, hogy szép és szemet gyönyörködtető fotókat lehet érzéssel és némi fifikával is készíteni, és nem feltétlenül kell hozzá méregdrága fotómasina.

Mivel családommal úgy éreztük, hogy ideje útra kelni és csak úgy spontán egy új hazát keresni magunknak, ezért gondoltam bemutatom milyen is ez az egész. Pontosabban milyen is ez az út...a mi utunk...a mi szenvedésünk..., de egyben a mi élményünk is, és ez a fontos azt hiszem.

6 éves korom óta koptatom a gépeket és laborálok hébe-hóba kedvtelésből pedig 20 éve letettem a nagyesküt és az egész már szakmaként a kezemben van.

Már biztos, hogy az útnak lesz egy blog része, ahol 8 éves fiam és talán 5 éves lányom is beirogat majd és készít majd képeket a segítségemmel.

Biztos hogy sokan visszavárnak, hogy fotószakkört tartsak Budapesten, hogy képszerkesztést és látásmódot oktassak nekik, valamint hogy én is tanuljak tőlük, mert hát így van értelme mindennek.

Biztos hogy ezt az oldalt azért hoztam létre mindenki számára, persze elsősorban az ismerőseimnek, hogy megmutassam, milyen is a világ az én szememmel. 

Ha már van a kezemben egy lehetőség, amit fotográfiának hívnak, akkor inkább kihasználom az előnyeit!

Ez a kép persze semmi extra, csak próbáltam ismerkedni a gép funkcióival, amely azért nagyrészt semmit sem érnek, de van köztük amiből még lehet valami...

Remélem tetszeni fog nektek...fogadjátok szeretettel...

 

Peter Ceco

A bejegyzés trackback címe:

https://turaitaly.blog.hu/api/trackback/id/tr636568679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsjogod 2014.08.26. 08:13:52

Most éppen Horvátországban Zágráb után vagyunk, már elhagytuk Karlovicét és egy számunkra kiejthetetlen nevű kisvárosban irogatok egy parkolóban 80 km-re Rijeka-Fiume-től.
süti beállítások módosítása